marți, 10 decembrie 2013

Soare si iarba verde in loc de zapada



gradina din fata unde avem gazon doar de 2 ani incoace 

 Salata rasarita iarna , n-are nici o problema .
 cultura de usturoi
 In dreapta trebuie sa plantez arpagicul .
 Salata plantata de 4 zile .

 Vedere din fata solarului
 vedere din capatul gradinii


 Alunii care au imbobocit deja .
 Un coacaz negru .Agrisii si coacazii sunt plantati intre pomi




Nu uitati sa stati la soare fetele , pentru vitamina  D , in miezul zilei cateva minutele macar . Fooarte important  .Pupici!

6 comentarii:

  1. Vad si niste borduri frumoase cu trandafiri :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da , dar nu sunt altoiti si ma gandeam sa-i desfiintez dupa ce ii inmultesc pe ceilalti ,al caror boboc nu se desface atat de repede .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-ar putea sa fie trandafiri de soi vechi. Nu te grabi sa-i desfiintezi ...

      Ștergere
  3. O sa-i fotografiez in luna mai .Sunt frumosi dar cei altoiti sunt extra . Poti intra pe organicgardendreams . Plus ca nu pot scapa de pirul din ei si sper sa fac asta plantand o vada de tufanele , care dezvolta o cultura -patura si pirul dispare cu timpul . Numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  4. Am incercat si eu cu tufanele , nici pomeneala sa scap de pir. Daca merge la tine sa ma anunti sipe mine ca nu stiu ce sa mai fac cu el. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Solutia este sa cureti tot timpul de radacini ,adica primavara ,toamna cand sapi,plivesti dar si asa nu dispare in totalitate .Eu asa am facut si cultivand suprafete mari de tufanele am reusit . Astea fiind dese faceau umbra dedesupt si pirul diparea. Sincer la mine abia mai vad cate un fir .Doar in trandafiri si bujori am pir pentru ca sunt plante perene . Tufanica si crizantema le replantez in fiecare an pe teren curatat bine .Oricum am auzit de la altii ca adunand bine radacinile in fiecare an se rezolva ( candva ). Sanatate !

    RăspundețiȘtergere